Om DKR och vår vision

VARFÖR FINNS DKR?

Allt ska bara flyta på,

Mycket har hänt de senaste åren inom redovisnings-, förvaltnings-, HR- och lönetjänster. Överföring mellan system är enklare, användningen mer intuitiv och det här är bara början. Kanske har du läst om ämnet eller hört det sägas i seminarier. Allt det där är vår vardag och vi paketerar en komplex värld i en enkel tjänst.

Vår vision är enkel och vi tror att du redan snappat upp den. Ett skönare arbetsliv och tid över till det viktiga.

Vi vill att den hårdaste delen av vårt arbete bara fungerar och maler på i det tysta. Vi förväntar oss ingen uppmärksamhet för det. Vi brinner för att effektivisera administration och lägga mer fokus på att vara en smidig och angenäm del av våra kunders arbetsliv.

så att vi får mer tid över till det viktiga i livet

Hos oss får du bokföring och redovisning, naturligtvis. Dessutom realtidsrapportering, löner, ekonomisk förvaltning och administration i största allmänhet. Med vårt HR-paket får du snabb och personlig juridisk rådgivning av våra experter.

Allt flyter helt enkelt bara på och vi är en partner som har tid att lyssna på dig och reflektera. Vi kan agera i det tysta utan att du märker av oss, eller nära dig och din ledning när det behövs.

Våra tjänster kör vi helt digitalt och papperslöst genom marknadens vassaste system, med hög kompetens och personlig service. Inspirerande för oss.

För dig betyder det att allt du behöver finns där i din egen dator eller telefon. En trygghet och skönt att veta, men du behöver ytterst sällan logga in och hugga i själv.

0

timmar sparade till
skidåkning produktutveckling drejning sälj barnen företagskulturen mamma mig själv gamea konst golf cross fit vinprovning  

Bättre livskvalitet

Sedan smarttelefonen slog igenom har många av oss blivit slavar för tekniken. Tekniken som skulle hjälpa oss att förenkla vardagen har istället börjat ta mer av vår tid.

Så här skulle det väl inte bli?

Digitaliseringen och automatiseringen av de administrativa rutinerna skall frigöra tid och ge mer utrymme för det där andra. Det som är viktigt för dig.

Oavsett vad som är viktigast för dig vill vi se till att du får mer tid över till det. Det administrativa skall rulla på utan att du behöver tänka på det. Vi vill ge både er, oss och vår omgivning en bättre livskvalitet. 

 

Varför är honungs-kakorna sexkantiga?

Bin vill få mycket arbete gjort och har hittat det smartaste sättet.

Varför heter företaget DKR?

Företaget är grundat av Daniel Klasson som arbetar operativt i verksamheten. Inte bara som vd utan även med projektledning inom digitalisering av ekonomi, löne- och HR-system.

Det var när Daniel flyttade till Stockholm som den inneboende entreprenören börjande fundera på om det inte var dags att ge marknaden en ny sorts partner. Daniel Klasson Redovisning blev bolagsnamnet och en ny resa inleddes.

Sedan starten har ett mål varit att arbeta med duktiga människor. Skickliga medarbetare som överraskar och sporrar varandra att nå längre, medarbetare som tillsammans formar vad DKR är idag.

Hela affärsidén bottnar idag i en enkel tanke.

Frigör tid till det viktigaste.

Det är, när man tänker efter, det finaste vi kan ge er. 

Då menar vi både arbetstid och fritid, både för kunder och i viss mån även den egna byråns medarbetare. Varför inte?

Genom att ständigt arbeta för smartare lösningar, förenklingar av administration och snabbare åtkomst till aktuell information.

Sedan starten har vi digitaliserat ett otal organisationers ekonomi och HR-stöd och flyttat befintliga system till helt digital hantering i molnet.

Vill du lägga mer kraft på utveckling? Kompetens? Din familj eller dina intressen?

Då borde du verkligen fundera på att arbeta med oss.

För vi blir aldrig nöjda, det finns alltid mer tid att vinna för det du helst vill göra.

Shopping Basket
DKR Klimatrapport